Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 19, 2019

May 24, 2018

March 23, 2017

April 8, 2016

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

BOEK IN DE MAAK!

May 24, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar ben ik 50 jaar in het vak. Alles gedaan wat een fotograaf zoal kan doen: pers, mensen en dingen, landschap, architectuur, imagefotografie, reclamefotografie, packshots, groot studiowerk, offshore, industrie, steden en landen voor Masterfile stock. Kunst ook. Sport? Nee, dat dan weer niet...

 

Het werk van mijn soort (opdracht)fotografen leidt vaak een vluchtig en anoniem leven. Wij werken onder de radar. Daarom heb ik maar eens dat boek gemaakt nu. Het is bijna klaar en het ziet er prachtig uit. Groot formaat 24 x 34 cm met hardcover en iedere pagina in een eigen layout. Dat doe ik zelf want ik ben van huis uit grafisch ontwerper en kon alleen niet tekenen. Met de Mac gaat dat een stuk beter, natuurlijk.

 

Dit boek zal in oktober uitkomen. 192 pagina's met niet alleen foto's maar veel anekdotische of eigenwijze verhalen die je beeld geven van de context of het hoe en waarom van veel foto's.

 

In de boekhandel zal het € 55 kosten, maar bij voorintekening (tot 1 augustus van toepassing) kun je een gesigneerd exemplaar bestellen voor €  45.

 

Leerzaam, informatief en een gratis big smile.

 

Bestel per email aan ben@seeltfotografie.nl of via het formulier op deze site.

 

 

Please reload